Ko smo mi?

Black Shark je kompanija sa najmodernijom gejming tehnologijom, koja razvija gejming ekosistem od 360 stepeni, zasnovan na hardveru, softveru i uslugama. Ovaj proces trenutno nose naši vodeći gejming pametni telefoni. Naš krajnji cilj je da našim fanovima na međunarodnom nivou pružimo nenadmašno gejming iskustvo i stvorimo najbolji svet gejminga, koji će okupiti globalne gejmere.

Zašto smo ovde?

Verujemo da su potencijali mobilnog gejminga neograničeni, ali da industriju ograničavaju neinspirativni gejming telefoni. Savršeni gejming telefon ne podrazumeva samo moćni hardver, već i najmodernije inovacije, prefinjenu strukturu i dizajn, sofisticirani softver i uslugu fokusiranu na gejmere. Mi u kompaniji Black Shark obraćamo pažnju na sve ove aspekte da bismo, pored najmoćnijeg gejming telefona na svetu, stvorili i fantastičnu zajednicu gejmera.

Verujemo da mobilni gejming predstavlja budućnost i da su mu samo potrebni podstrek i podrška pravih ljudi. S obzirom na to da predstavljamo prvi brend pametnih telefona na svetu koji u upotrebu uvodi tečno hlađenje za performanse profesionalnog nivoa, kao i namenski čip za obradu slike radi postizanja nenadmašnog vizuelnog iskustva, uz pomoć inovacija unosimo život u ovu granu industrije. Radimo na tome da podržimo e-sportove, onlajn gejming i striming zajednice, jer verujemo da gejming ima neverovatnu mogućnost povezivanja ljudi. Ovde smo da bismo bili deo te revolucije.

Dobrodošli u Rebellion zajednicu.

Istorija brenda

BlackShark About
Novembar 2018.

Globalno predstavljanje Black Shark brenda

Kod savršenog gejming telefona sve je u moćnom hardveru, poslednjoj inovaciji, moćnoj izradi i dizajnu, ispoliranom softveru i iskustvu usmerenom na igrače. Fokusirali smo se na sve ove aspekte ne samo da bismo stvorili najmoćniji gejming telefon na svetu, već i neverovatnu zajednicu igrača.