Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Ultimativni 5G gejming telefon

Master Trigger tasteri
Master Touch 3.0

270Hz brzina
detekcije dodira

7.1” 2k+
sveobuhvatni displej

Velika brzina osvežavanja
od 90Hz MEMC tehnologija

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Sistem tečnog
„sendvič“ hlađenja

Hiper-brzo punjenje od 65 W
Dupla baterija od 5000 mAh

Simetrični dizajn

Kontrola u radijusu od 360°

Telefon bolje leži u ruci i omogućava lakšu kontrolu uz pomoć dva romboidna ispupčenja na njegovoj poleđini kojima se unapređuje način rukovanja telefonom bez obzira na to kako igrate. Simetričan i ravan, Black Shark 3 Pro pruža osećaj izbalansiranosti za postizanje još bolje kontrole.

Master Trigger tasteri

Budite majstor kontrole

Pravila igre su se upravo promenila zahvaljujući mehaničkim trigerima na modelu Black Shark 3 Pro. Ovaj klasični dizajn Vam omogućava da zaista pritisnete taster prilikom pucanja, pri čemu Vam je, uz zadovoljstvo koje pruža otpuštanje tastera, omogućena i precizna kontrola hica, čime se simulira osećaj povlačenja pravog okidača. Taster dužine 21 mm sa zakrivljenim dizajnom olakšaće Vam višesatno pucanje iz poluautomatske puške.

Master Touch 3.0

Ostvarite kontrolu pomoću pritiska

Master Touch 3.0 zadaje dvostruki udarac uz pomoć dve dodatne funkcionalne zone sa površinom pritiska većom za 48%. Master Touch Vam omogućava da podesite personalizovanu zonu osetljivu na dodir, pomoću koje ćete aktivnosti na ekranu jednostavno pokrenuti jednim pritiskom palca. Zahvaljujući duplo većem broju senzora, Black Shark 3 Pro daje precizni odgovor na kontrolne zone osetljive na pritisak čak i po ivicama ekrana, što Vam omogućava da se spuštate niz nagib i pucate kao profesionalac.

Brzina detekcije dodira od 270Hz

Uređaj koji ima najkraće kašnjenje dodira na svetu u Vašoj ruci

Doživite iskustvo najkraćeg kašnjenja dodira na svetu od samo 24 ms, koje za rezultat ima zadivljujuće brze akcije koje se odigravaju 30% brže. Bežite u zaklon, pređite u napad, upotrebite ultimativnu sposobnost! Koliko god ludo se Vaši prsti kretali, možete biti sigurni da će Vas, uz frekvenciju od 270Hz, Black Shark 3 Pro pratiti sa samo 24 ms kašnjenja.

Linearni motor X ose

Nemojte samo pucati, osetite hitac

U potpunosti osetite taktilni doživljaj koji Vam pruža linearni motor X ose. Osetite kako Vam se igra obraća vibracijama koje šalje kroz Vaše prste dok istražujete svet svoje igrice i stupate u interakciju sa njime.

Qualcomm Snapdragon 865

5G gejming aktiviran

Zahvaljujući najnaprednijoj mobilnoj platformi, Qualcomm Snapdragon 865, model Black Shark 3 Pro predstavlja potpuno novu generaciju brzih i inteligentnih uređaja. 25% brži CPU, GPU i 100% unapređeni 5G sistem pružaju iskustvo koje oduzima dah u toku igre, strimovanja, pretraživanja i drugih aktivnosti. AI Engine 5. generacije je čuven po ekstremnoj neuronskoj obradi slika i upotrebi računara koja celokupno 5G gejming iskustvo podiže na viši nivo.

12GB maksimalne RAM memorije

256GB maksimum SSD memorije

LPDDR5 RAM sledeće generacije

UFS 3.0 fleš memorija

Sistem tečnog „sendvič“ hlađenja

Revolucija da se smrzneš

Izborite se bolje nego ikada pre sa vrelinom svojih najžešćih bitaka. Sistem tečnog hlađenja 4. generacije, koji je razvila kompanija Black Shark, dizajniran je u formi revolucionarne „sendvič” strukture. SoC, WIFI čipset, 5G modem, kolo za punjenje i ostale komponente koje se zagrevaju su locirane sa obe strane glavne ploče. Jezgro procesora uokviruju dve izuzetno duge cevi za tečno hlađenje, koje su u direktnom kontaktu sa aktivnim komponentama sa obe strane, zbog čega je površina hlađenja veća za 100%, a ukupna efikasnost hlađenja unapređena za 50%.

Termo grafitna ploča

Zaštita od legure bakra

Cev za tečno hlađenje

Cev za tečno hlađenje

Zaštita od legure bakra

LPDDR5 + UFS 3.0

Isprobajte nove igrice pre svojih prijatelja uz pomoć UFS 3.0 RAM i LPDDR5 ROM, kojima se podaci prenose pri najvećim brzinama dostupnim u svetu mobilnih uređaja. LPDDR5 se može pohvaliti ogromnim povećanjem brzine od 50% u odnosu na LPDDR 4X, zbog čega su postupci instaliranja i učitavanja kraći nego ikada ranije.


Hiper-brzo punjenje od 65W

Dupla baterija od 5000mAh

Black Shark 3 Pro je prvi uređaj na svetu koji sadrži sistem duplih baterija sa serijskim punjenjem i paralelnim pražnjenjem. Serijskim punjenjem se omogućava super-brzo punjenje od 65 W, dok paralelno pražnjenje omogućava maksimalni kapacitet baterije od 5000 mAh i stabilniji životni vek baterije. Specijalizovani čipset za punjenje u okviru modela Black Shark 3 Pro efikasno upravlja distribucijom napajanja sistema duple baterije, pri čemu se 100% punjenja postiže u roku od samo 38 minuta, a 50% punjenja u roku od 12 minuta.

Magnetni port za punjenje od *18W

Jednostavno za punjenje, jednostavno za igranje

Uređaj se može lako puniti pomoću jedinstvenog magnetnog porta za punjenje od 18 W, lociranog na poleđini uređaja. Punjač se magnetno povezuje sa telefonom na mestu koje predstavlja mrtvi ugao igrice, tako da možete nastaviti da igrate sa uređajem u položenoj orijentaciji dok punjač povezujete bez ikakvog prekida.
*Ovaj dodatak se prodaje zasebno

5G + Wi-Fi 6 sa dvojnom „X“ antenom

Nema izgovora za povlačenje

Black Shark Pro 3 podržava NSA i SA 5G mreže pri frekvencijama od 2,5 GHz i 5 GHz, kao i Wi-Fi 6 standard koji je 270% brži od Wi-Fi 5 standarda. „X“ antenu čini 6 strateški pozicioniranih Wi-Fi tačaka, koje omogućavaju direktan pristup Wi-Fi signalima čak i kada igrate sa obema rukama na telefonu. Upotreba dvokanalne konekcije za povezivanje sa 5G i Wi-Fi mrežama omogućava istovremenu, stabilniju konekciju.

Ekran od 7,1 inča i 2K+

Sedište u prvom redu

Neka Vas u igru uvuče ogromni ekran od 7,1”, koji prijatno obuhvata Vaše vidno polje zahvaljujući formatu slike koji igricu čini realnijom. Ultra-visoka rezolucija od 3120*1440 Vam pruža jasnoću zbog koje ćete se osećati kao da ste zaista deo igre.

Brzina osvežavanja od 90Hz uz MEMC tehnologiju

Glatko kao nikada pre

Sa modelom Black Shark 3 Pro, igra teče glatko kao nikada pre uz brzinu osvežavanja od 90Hz, pri čemu se umanjuje zamućenje slike prilikom kretanja. MEMC tehnologija, koja funkcioniše zahvaljujući nezavisnom čipsetu, podiže frekvenciju video zapisa sa 25Hz na 90Hz, pri čemu optimizuje Vaš celokupan video sadržaj tako da se može tečno reprodukovati pri frekvenciji od 90Hz.

10-bitna boja sa Delta E < 1 preciznošću

Realni prikaz života

Neka Vaša igrica bude platno ispunjeno bojama zahvaljujući 10-bitnoj boji, uz prikaz do 1,07 milijardi tonova boja za postizanje dubokih i bogatih mikrotekstura i slikovitih, kompleksnih svetlosnih efekata. Sa Delta E vrednošću manjom od 1 i JNCD < 0,55, slike predstavljaju najrealniji mogući prikaz životnih situacija jer se generalno smatra da ljudsko oko ne može da percipira vrednost Delta E < 1. Videćete igricu onako kako je dizajner nameravao da je vidite.

TrueView displej True Hardware DC Dimming tehnologija

Osvetljenje koje prija oku

TrueView displej modela Black Shark 3 Pro podešava stepen osvetljenja ekrana i temperaturu boja tako da odgovara okruženju u kome se nalazite, pružajući Vam dosledan i ugodan nivo osvetljenja.

True Hardware DC Dimming tehnologijom se zamenjuje brzo treperenje svetlosti karakteristično za PWM modulaciju, pa je displej konstantno osvetljen, uz podešavanje sa niskim nivoom osvetljenja. Promenom načina na koji se postiže nizak nivo osvetljenja, od svetlosti koja ubrzano treperi do konstantnog osvetljenja koje sporo pulsira, oči se štite od sušenja i zamaranja, što Vas čini svežim i spremnim za gejmerski maraton.

VDE Certificate

Trueview Display

True Hardware DC Dimming

Simetrični stereo zvučnici okrenuti ka prednjoj strani uređaja

Budite u stanju da čujete svaki korak

Zahvaljujući gornjim i donjim zvučnicima okrenutim ka napred, budite u stanju da čujete iz kog pravca Vam neprijatelj prilazi. Pomoću apsolutno simetričnih, duplih prednjih zvučnika, moći ćete da shvatite da li Vam se neprijateljski igrač približava sleva ili zdesna. Zvučnici su pozicionirani tako da ne morate razmišljati o tome da li ćete zvuk u toku igre blokirati rukama, što Vam pruža apsolutno sveobuhvatno zvučno iskustvo. Veran gejmerskoj tradiciji, Black Shark 3 Pro ima port za slušalice od 3,5 mm, što Vam omogućava da nabacite slušalice i posvetite se igri.JOYUI 11

(zasnovan na Android 10)

Dizajniran za gejming

Zasnovan na Android 10, potpuno novi operativni sistem JOYUI 11 kombinuje najbolje performanse mobilnih sa najboljim performansama gejming uređaja kako bi Vam pružio najprofesionalnije moguće gejming iskustvo.

JOYUI 11

Dizajniran za gejming

Najnoviji Shark Space ima Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio i napredni sistem personalizacije, namenjene svim ozbiljnim gejmerima.

Sistem trostruke kamere od 64 MP

Snimak za svaki trenutak

Konfiguracija sa tri kamere uključuje kameru od 64 MP za fotografije boljeg kvaliteta u svetlom i tamnom okruženju
sa poboljšanom HDR funkcijom, ultra-širokougaoni objektiv od 13 MP za ultra-širokougaoni režim snimanja i kameru
od 5 MP za fotografije sa estetikom zamućenja dobijenom pomoću boke efekta. Režim Super Night (Super noćni režim)
daje neobrađene slike u RAW formatu, čime se dobijaju najjasniji i najživopisniji noćni snimci.

Kamera od 64 MP za izuzetno jasne snimke

blenda od f/1.8, 1,6 μm 4-u-1 super piksel

Ultra-širokougaoni objektiv od 13 MP

blenda od f/2.25

Kamera od 5 MP za boke efekat

blenda od f/2.2